‘t Katooke is ontstaan door Kaatje, die altijd droomde van een snoepwinkel. In 2005 vond ze de ideale locatie om haar droom waar te maken. Buiten snoep vond je er ook kleine geschenkjes, pralines, wenskaarten en delicatessen, die werden verwerkt in mooie geschenkmanden.

5 jaar later verdubbelde de winkeloppervlakte en stapte Renaat mee in de zaak. Met zijn grafische kennis werd het aanbod uitgebreid met doopsuiker en gelegenheidsdrukwerk voor geboortes, huwelijk en communie. Wegens het grote succes werd niet veel later extra personeel in dienst genomen om een goede service te kunnen blijven garanderen.

Ondertussen is onze winkel verhuisd naar een nieuw pand, met extra werknemers en nog eens een verdubbeling van oppervlakte, omwille van de blijvende groei. We hebben ons succes vooral te danken aan tevreden klanten die reclame voor ons maken bij vrienden en kennissen, wat voor ons de beste reclame is. Dagelijks blijven we ons inzetten om nieuwe artikelen aan te bieden en eigen creaties te maken.

Kom zeker eens langs in het zoetste winkeltje van Merchtem!

Kaatje, Renaat, Ann, Nele, Joke, Flo en Jodie